Offerte aanvragen
+31 (0)186-619088

Markal merkpennen & stiften

Markal B® Paintstik® - all surfaces

Markal B Paintstik ⌀ 17 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood, geel en wit. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 12 stuks.

De meest verkochte en economische marker van Markal. Deze combineert de duurzaamheid van verf in het gemak van krijt. De samenstelling geeft zeer goede markeringen op olieachtige, natte, droge of koude oppervlakken en is weer- en UV-bestendig. Deze Paintstik is bruikbaar op ruwe, roestige, gladde en/of vuile oppervlakken.

Markal Valve Action® Paint Marker

Markal Valve Action 2-4 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood, blauw, groen, geel, wit, aluminium, fluor groen, fluor geel, fluor roze, fluor oranje en UV. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 12 stuks.

Deze sneldrogende paint marker zorgt voor een duurzame, slijt- en weerbestendige markering welke veilig toe te passen is op nagenoeg elk oppervlak.

Markal PRO-LINE® WP

Markal PRO-LINE WP 3 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood, geel en wit. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 12 stuks.

Deze paint marker is speciaal ontwikkeld voor toepassingen op natte oppervlakken. De sneldrogende verf is bestand tegen uitspreiden en uitlopen wanneer deze in contact komt met water of andere vloeistoffen op waterbasis.

Markal SL.250 Paint Marker

Markal SL.250 2-4 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood, geel en wit. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 12 stuks.

Deze xyleenvrije, geurarme en sneldrogende paint marker. Voldoet aan de Europese nucleaire eisen. Het lage zwavel- en chloride gehalte zorgen voor een veilige markering op roestvrij staal.

Markal PRO-LINE®

Markal PRO-LINE 1,5 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 12 stuks.

Deze sneldrogende paint marker zorgt voor een duurzame, slijt- en weerbestendige markering welke veilig toe te passen is op nagenoeg elk oppervlak.

Markal PRO-MAX®

Markal PRO-MAX 5-14 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood, geel en wit. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 6 stuks.

Deze sneldrogende paint marker zorgt voor een duurzame, slijt- en weerbestendige markering welke veilig toe te passen is op nagenoeg elk oppervlak.

Markal Stylmark® Tube Marker

Markal Stylmark Tube Marker 3 mm. Standaard leverbaar in de kleuren zwart, rood, blauw, groen, geel, wit, oranje, bruin, paars, grijs en roze. Overige afmetingen in 2 en 6 mm op aanvraag. Doos á 10 stuks.

Markal Stylmark paint marker is een tube marker met een metalen kogel voor het markeren van de meeste oppervlakken. Deze aluminium tube met dikke verf maakt deze uitermate geschikt voor het markeren van ruwe, roestige, verticale, natte en olieachtige oppervlakken, zelfs ondersteboven. De xyleenvrije verf vermindert gezondheidsrisico’s voor de gebruiker.

Markal PRO-LINE® HP

Markal PRO-LINE HP 3 mm. Standaard leverbaar in de kleur zwart. Overige kleuren op aanvraag. Doos á 12 stuks.

PRO-LINE HP is een paint marker welke speciaal is ontwikkeld voor het markeren op olieachtige en vettige oppervlakken. De hoogwaardige verf penetreert door oliën en vetten, droogt snel en laat een permanente markering achter dat slijt-, weersbestendig is.

Alle Markal producten

Voor overige Markal producten zie de website van Markal via de onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!