Offerte aanvragen
+31 (0)186-619088

Automotive

Nichiban 116/1200

Nichiban is een premium ducttape met hoge kleefkracht. Deze tape laat zich gemakkelijk scheuren en is bij de juiste toepassing schoon verwijderbaar.

MCT

MCT is een hoogwaardige ducttape welke multifunctioneel ingezet kan worden. Hij staat ook wel bekend als reparatietape en laat zich gemakkelijk afscheuren.

UT 2002

De UT2002 is een makkelijk afscheurbare ducttape welke zich uitstekend leent voor reparaties. Deze tape heeft een sterke kleeflaag van natuurlijk rubber.

Ongecoat linnentape

Deze tape is een ducttape zonder PE coating op de linnen rug. Hierdoor dempt hij geluid en behoud hij souplesse bij het bundelen.

Ricepaper Gold

Deze fine line tape leent zich uitstekend voor automotive toepassingen. Hij staat ook wel bekend als washi tape.

Masking 33AS

Dit is een crêpe maskeertape die kortstondig op 60ºC kan worden gebruikt. Kan worden toegepast bij verf op solvent- en op waterbasis.

MSK 80

Dit is een crêpe maskeertape die kortstondig op 80ºC kan worden gebruikt. Bruikbaar onder infraroodlampen en bestand tegen de meeste lakken en verdunners.

Dubbelz. Tissue tape

Dit is een dubbelzijdige tissue tape met een solvent acryl kleeflaag. Kan worden toegepast voor algemene doeleinden.

Dubbelz. Foam tape 4330 Automotive

Dit is een automotive dubbelzijdige foamtape van 0.8mm dik. Deze tape heeft een hoge kleefkracht en is met mate bestand tegen hitte, uv straling en veroudering.

Soft pvc AT7 AT5 AT4 (Advance)

PVC elektrische isolerende tape verkrijgbaar in verschillende types, kleuren en maten. Type AT7 is vlamvertragend en zelfdovend.

Verpakkingstape

PVC of PP low noise verpakkingstape is goed bruikbaar om kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten.

Reflecterend tape

Deze reflecterende tape met honingraat is gemaakt van micro prisma reflectie materiaal.

UT 44

Dit is een 50 mesh linnen ducttape met rubber kleefmassa bestemd voor algemeen gebruik.

Isolatie tape Lion / neutraal

Isolerende tape die inzetbaar is voor bundelen, beschermen van kabels, afplakken van buizen en pijpen. Onze Lion brand is ook bruikbaar bij lage temperaturen.

Dubbelz. Foam tape 4310 Acryl

Witte dubbelzijdige foam tape van 0.8 mm dik met een acryl kleeflaag Deze tape heeft een hoge kleefkracht en is met mate bestand tegen hitte, uv straling en veroudering.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!