Offerte aanvragen
+31 (0)186-619088

Beschermen

Afzetlint

Afzetlint wordt vaak gebruikt voor het markeren van verboden of gevaarlijke plaatsen, maar het kan ook gebruikt worden bij het afzetten van een parcours of evenement. Kan ook bedrukt worden met uw logo.

 

 

Opvulmateriaal en toebehoren

Opvulmateriaal, ook pelaspan of chipjes, schuimpies genoemd. Pelaspan is in 2 uitvoeringen te verkrijgen te weten de conventionele en de bio- variant. Pelaspan bio is wit en 100 % biologisch afbreekbaar. Het materiaal heeft goede schokabsorberende eigenschappen en beschermt zo uw producten.

 

Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie, ook wel bubble, noppenfolie of multiflex genoemd. Biedt uw producten een uitstekende bescherming tegen schokken en stoten tijdens transport of opslag. Kan ook worden gebruikt voor het isolatie. Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen: nopdiameter 10mm en hoogte 4.5mm en  nopdiameter van 31mm en nophoogte van 10mm.

Schuimfolie

Schuimfolie of multifoam, beschermt de kwetsbare oppervlakken van uw product Schuimfolie is elastisch, vormbaar voor elk product, schokabsorberend en krasbestendig. Het heeft een gesloten celstuctuur waardoor schuimfolie waterdicht, scheurbestendig , isolerend en makkelijk te vervoeren is.

Schuimprofielen/Beschermprofielen

Schuimprofielen/Beschermprofielen. Normapack is een compleet programma U- schuimprofielen in tulpvormige profielen voor de bescherming van kwetsbare hoeken en randen. De schuimprofielen bestaan uit een geëxtrudeerd hoogwaardig gesloten cellig polyethyleen schuim. De profielen zijn beschikbaar in verschillende maatvoeringen en diktes. Door zijn vorm klemt het U-profiel zich vast om de randen. Het is geschikt voor bescherming van bijvoorbeeld glas, spiegels, geverfde oppervlakken, tafelbladen en metalen platen.

Golfkarton

Golfkarton of ook wel ribkarton genoemd, Eenzijdig gegolfd karton, opgebouwd uit 2 lagen 70 g/m2 grijspapier. Een multifunctioneel en milieuvriendelijk product voor de bescherming van uw producten. Toepasbaar bij transport en opslag van meubilair, radiatoren, sanitair, deuren profielen etc. Verkrijgbaar op rollen, vellen, hulzen en buffers. 100% recyclebaar en in verschillende maten.

Luchtkussenenveloppen

Verzendverpakking, bubble enveloppen of luchtkussen enveloppen. Beschermt uw product tijdens het verzenden. Leverbaar in wit en in diverse maten.

Beschermkousen

Beschermkousen, beschermen tegen stalen- verchroomde assen, gereedschappen, schroeven en boren. Niet gevoelig voor de standaard oliën  en vetten welke worden gebruikt in de productie, hoge elasticiteit, perfecte pasvorm, meerdere malen herbruikbaar en recyclebaar.

Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen hebben als doel palletladingen en andere kwetsbare producten op de hoeken te beschermen tegen het insnoeren met rekfilm, omsnoeringsband, touw of andere producten. Ze verhogen ook nog eens de  palletstabiliteit.

Hoekbeschermer

Hoekbeschermers kunststof open of gesloten. Ook als bescherming tegen het insnijden van dozen met omsnoeringsband.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!